jump to navigation

Kultainen kompassi – Nothern Lights 15.12.06

Posted by Elise in Animation, Enjoying Life, Family, Fun, Movies, Tips, Video, Xmas.
trackback

Yhdestä upeimmista fantasiakirjasta, Kultainen kompassi, on vuoden päästä odotettavissa elokuva. Vielä siis on hyvää aikaa lukaista Universumien tomu -trilogian ensimmäinen kirja, ja naukata kaksi seuraavaakin samalla.

Tarina on täynnä metaforaa ja aikuiselle uskoisi siitä jäävän erilaisen elämyksen kuin lapsille, sillä vertauskuvia vilisee, jos niitä vaan uskaltaa huomata. Ellei kirjaa vielä kotikirjastossa ole, niin joululahjalistalle äkkiä lisäämään tai bongaa bookcrossing:ista! Kultainen kompassi on julkaistu myös pokkarina.

Näyttelijäluettelo on mielenkiintoinen. Mukana ovat sellaiset nimet kuten Nicole Kidman ja Daniel Craig, lisää IMDB:stä. Mielenkiintoista nähdä miten daimonit on elokuvassa toteutettu.

Elokuvalla on jo viralliset nettisivut. Virallista traileria odotellessa voi kurkata fanien tekemiä epävirallisia tiisereitä (joissa tosin vääriä näyttelijöitä) 😮

One of the most amazing fantasy classics, Nothern Lights (Golden Compass in US), and actually the whole trilogy His Dark Materials will be filmed. The expected release date of the film is December 2007.

The cast includes interesting names, like Nicole Kidman ja Daniel Craig, more in IMDB. Interesting to see how the daemons are implemented.

While waiting for the official trailer, read the book (buy or perhaps go bookcrossing), visit the official movie web pages and take a look at the mock fan trailers (thogh the casting is not totally correct):

Lisää aiheesta: – More:

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: