jump to navigation

Viidakosta kuoriutuu piha 19.06.06

Posted by Elise in Family, Fun, HowTo, Sports, Video.
trackback

Viidakon aika on kohta ohi; ruohonleikkuri on ollut huollossa jo ties kuinka kauan, ja huoltoa edelsi laiskaakin laiskempi leikkuukausi. Toisin sanoen, pelkkä nelivarvaskilpikonna ei riitä pitämään yli tuhannen neliön nurmikkoa siistin lyhyenä – tämä testattiin empiirisesti.

Leikkurin kanssa kävi vähän kuten lenkkikenkienikin kanssa; Kevään kootut selitykset siitä, miksi lenkille ei voi lähteä (jäätä, lunta, kylmää, siitepölyä, sadetta…) alkoivat loppua ja homma konkretisoitui todelliseen syyhyn: lenkkarit olivat talven jäjiltä kateissa (ahkerasti käytetty syksyllä – miksei lainkaan talvella?), eivätkä apujoukotkaan kyenneet löytämään niitä. Parin viikon huonon omantunnon ja kärvistelyn jälkeen ostin uudet. Kengät korkattiin ja jo toisen lenkin jälkeen vanhat kengät löytyivät – mistäs muualta kuin kuistilta 🙂 No nyt on millä juosta, joten syyt sikseen.

Asiaan (naisten tyyli kuulemma kierrellä aiheesta toiseen); vaikka ruohonleikkuri onkin tallessa (lue: huollossa), ei tiedä koska se sieltä kotiiin saapuu. Onneksi saimme oman leppiksemme, jolla isäntä eilen huristeli ja loi suuria leikkuujätekasoja. Perennapenkit kiittävät saamastaan katteesta, takapihalta löytyy viidakosta kuoriutunut nurmikko ja leikkuri tuntuu toimivan hienosti. Toimii jopa niin hienosti, ettei itse tarvinnut siihen edes koskea 🙂

Kuvia leppiksestämme ja väliaikaisratkaisusta (=nelivarvaskilppari Justiina) tulossa. Viidakkoa vielä paikoitellen riittää, mutta se kadonnee rippijuhliin mennessä!! Kuvia lisäämistä odotellessa voi ihailla siistin nurtsin innostunutta leikkuria:

Mainokset
%d bloggers like this: