jump to navigation

Kolme poikaa ja äiti 04.01.06

Posted by leutola in Facts, Family, Web.
trackback

Niin, Kimmo ja Leksa ovat salibandyturneella Ruotsin Uppsalassa ja ollaan nuorempien herrojen kanssa keskenään kotosalla. Jos vaikka herrat Ruotsinmaalla haluavat lukea kuulumisia, niin ollos hyvä:

Ohjelmaan on kuulunut siivoamisen lisäksi kadonneiden kirjastonkirjojen etsintää. Tosin pojat ovat kyllä reippaasti tehneet (lähes) kaiken mitä on pyydetty tekemään. Roskien vienti ulos on impparoimisen lisäksi vaan asia, joka ei näytä sujuvan ihan sillä tyylillä ja nopeudella kun pitäisi. Pitää harjoitella lisää 🙂

Axelin kanssa käveltiin mummilaan tiistaiaamuna klo 7:30 pintaan ja pakkaskelillä tuli osuva tokaisu: ”Kun vesi reagoituu talven pakkasen kanssa, niin siitä tulee jäätä.”
Eipä ole menneet joulupukin tuomat fysiikka- ja kemiakitit hukkaan, kun alkaa sanastokin oleen ihan oikeilla raiteilla..

Kirjoja on luettu ja top 100 mahtuu varmaan enimmäkseen Roope Setä -kirjoja. Saattaa tosin muutama Aku Ankkakin mahdua mukaan 🙂 No on mukana varmaankin ollut myös liuta joululahjakirjoja. Yksi lahja osoittautui mieleiseksi, mutta odotuttaa itseään useampaankin otteeseen vuoden aikana; ukki&mummi hankkivat osuvasti Roope Setä -lehden tulemaan postilaatikkoomme runsaan vuoden ajan. Ehkä Axel tulee entistä innokkaammin kotiin tarhasta…

Lopuksi Ruotsinreissaajillekin linkki, josta voi tsekata webbikameralla näkymää: Turun tori

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: