jump to navigation

Menipä suunnitelmat uusiksi 19.12.04

Posted by leutola in Family.
trackback

Sunnuntain piti vierähtää kortteliliigan tunnelmissa Turun salibandyareenalla. Sen jälkeen olisi varmaan vielä kerennyt kauppaankin – vaikka sillä aikaa, kun Jomppa oli vyökokeessa.

No, Axel oli perjantaina tavallista vaisumpi ja lauantaikin meni Rosenlew-vähävirtaisena. Yöllä herra valitteli kurjaa oloa; vatsa kipeä ja hassu olo. Aamulla unta riitti vähän liikaakin; yleensä Axel herää ensimmäisenä eikä anna meidän muiden nukkua. Nyt Axel veteli sikeitä vielä poikien lähdettyä areenalle. Siinä vaiheessa kun a) mitään juotavaa (syötävästä puhumattakaan) ei millään tahtonut mennä alas b) herra oli ihan sippi, vaikka oli edellisillasta asti nukkunut c) ja vielä valitteli vasenta korvaansa, oli aika lähteä lääkärille.

Molemmissa korvissa selvä akuutti välikorvan tulehdus. Eikun antibiootit matkaan ja takaisin kotiin.

Kotona herra on jatkanut uniaan ja illalla kuumekin on alkanut nousta. Nyt sentään saatiin kiisselimurot alas ja juotavaakin saa tuputtamalla jonkin verran menemään.

Ei ole mukavaa kun joku perheestä sairastaa. Se, että päivän ohjelma menee uusiksi on onneksi aika pientä sen huolen rinnalla, joka aina vaan tulee, kun lapsi on sairas. Vaikka neljä hemmoa onkin korvatulehduskierteet, ynnä monta muuta juttua vuosien varrella, ei siihen (onneksi) totu.

Pojat hoitelivat porukalla kortteliliigan tuomarointeja ynnä valmennusta ja Max luonnollisesti hoiti osuutensa pelaajana 🙂

Jomppa vielä päivän päätteeksi pokkasi hyvin menneen karaten vyökokeensa päätteeksi kolme natsaa (eikä valmentajalla olut mistään mitään huomauttamista!!), joten päivään voidaan olla tyytyväisiä. Max muuten sai yhden natsan torstaina, mikä sekin on ihan hyvä – keskittymisen ottaen huomioon 🙂

Ei keretty kauppaan, mutta varmaan viikolla päästään. Nähtäväksi jää päästäänkö tänä vuonna kuusta noutamaan perttelistä, vai tuleeko mutkia matkaan. Kimmo on jo onnellisesti lomilla, minä vielä hoitelen kolme työpäivää ja pistän hommia purkkiin.

Niin ja luntakin tänään tuprutti oikein ihanasti, eikä enää ole niin synkkä kuin viimeisinä sateisina (vuoden pimeimpinä) päivinä. Sieltä se joulu tulee…

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: