jump to navigation

Tiistain vilkas ilta 19.10.04

Posted by leutola in Family.
trackback

Eipä ole tänne tullut kirjoiteltua, vaikka toisin ensin luulin 😦

Kimmon kanssa sentään vuorotellen raapustellaan ja varmaan ainoastaan kahdestaa lueskellaan toistemme aivoituksia. Toisaalta illat ovatkin meillä sellaista menoa, että hyvä jos joskus keretään juttelemaan 🙂 Siis ihan puheväleissä ollaan, mutta otetaas esimerkiksi tämä ilta:

  • Axelilla neuvola klo 14:30 (kesto n. tunti), joten Elise tarhalla klo 14 ja sieltä sitten käpytellään neuvolaan (mitä Axel ihan innolla odottaa!).
  • Joel pääsee koulusta klo 15, tulee pikaisesti kotiin, sillä klo 16 pitää olla Räntämäen hallissa harkkamatsia varten (joka tosin alkaa onneksi vasta klo 16:30). Siinä välissä pitäisi saada jotain purtavaa Jompalle, esim banaania ja/tai vähän jogurttia. Todennäköisesti otetaan mukaan lämmintä ruokaa; Axel syö matsin aikana ja Joel matsin jälkeen sillä ilta jatkuu:
  • Leolla on harkkamatsi salibandyareenalla klo 18:15, paikalla oltava klo 18. Leksa sentään ehtii syömään lämpimän ateriaan heti koulusta tullessaan (pääsee klo 15) , mutta melko pikaisesti.

Puoli kahdeksan aikaan illalla varmaan päästään kotia kohti, mutta varmaan täytyy napata mukaan jotain iltapalaa, jotta koko porukka jaksaa, eikä kotona välttämättä enää tarvitse tankata, vaan herrat pääsevät iltapesun kautta yöpuulle. – Niin ja Kimmolla on varmaan vielä itsellään illalla harkat :))

Varmaan ehditään vaihtaa sananen jossain välissä – ehkä vaihtopenkillä?? Kimmo on valmentaja/huoltaja ja ite jokapaikanhäsääjä ;o)

Illan aikana olisi tarkoitus myös kokeilla miten saadaan digikameran asetuksia optimaalisiksi salibandyn kuvaamiseen. Jos todella onnistuneen kuvan haluaa, niin varma nakki on ottaa kuva aloituksesta (siis kun kaverit eivät vielä liiku); liikkuvan kohde vaatii nopean sulkimen, mikä taas vaatisi hyvän valaistuksen. Molempia vaan ei oikein amatöörivehkein saa toteutumaan yhtäaikaa. Välillä tosin voi kuvia hiukan muokata tietokoneella, mutta se on aikaa vievää, eikä tulos aina ole tarpeeksi hyvä.

Sitten kun saan hyvät asetukset, voin pistää vaikka Maxin kuvaamaan, sillä herra on ihan oikeasti kiinnostunut kuvaamisesta. Ehkä vielä käyttämällä lainajalustaa, voii estää kameran heilahtamisen???

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: