jump to navigation

Pejantai-illan huumaa 08.10.04

Posted by leutola in Family.
trackback

Ihanaa! Tänään alkaa pitkästä aikaa äitisalibandy!! – Noin viiden kuukauden tauon jälkeen päästään taas porukalla ihmetelemään salibandyn saloja ja kokeilemaan kikkoja. Valmentaja tosin on vielä hakusessa, mutta onneksi viime kauden me ”konkarit” saadaan varmasti harkat pystyyn lämmittelyä ja peliä myöden. Vieläköhän sitä muistaa mitään, toki onhan sitä kentän lainalla katsomalla treenattu 🙂 Toisaalta mitenkähän tuon kuntopuolen käy? – toivottavasti ei mene kovin puuskutuksen puolelle heti aloittaessa. Joka tapauksessa kauden aikana niin kunto kuin mielikin kohnee kummasti.

Jos muutenkin urheilun parissa unohtaa totaalisesti kaiken muun, niin ainakin henkilökohtaisesti olen kokenut ehdottomasti suurimpana henkireikänä Fenix-äitisalibandyn harkat. Siellä jokainen oppii ja liikkuu kykyjensä mukaan, ketään ei sätitä ja aina joku onnistuu – jolloin kaikki voivat iloita. Lisäksi saa uusia hyviä ystäviä, joita näin varttuneemmalla iällä ei liikoja mistään löydy 🙂

Ihanaa on myös illalla jutella harkkojen jälkeen miten kaikkien harkat menivät. Leksalla kun on 1+1 harkat ja Jompalla ainakin yhdet. Max ja Axel varmaan taas surffaavat pitkin salibandyareenan käytäviä – ja Axel ainakin jututtaa niin uusia kuin vanhoja ystäviä.

Innolla odotan sitä oloa, kun harkat on ohi ja tule hyvä fiilis. Siihen on hyvä päättää rankka viikko.

Mainokset

Kommentit»

No comments yet — be the first.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: